Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@18:35:08 GMT

علائم سرطان روده چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۴۱۵۲

علائم سرطان روده چیست؟

علائم سرطان روده می‌تواند پنهان و نامحسوس باشد و لزوماً شما احساس بیماری نکنید با این حال، در برخی موارد، سرطان روده می‌تواند مانع عبور مواد زائد گوارشی از روده شود که به عنوان انسداد روده شناخته می‌شود.

مرکز تحقیقات سرطان در انگلیس در گزارشی تاکید کرده است که این یک عارضه جدی است که نیاز به مراقبت‌های پزشکی فوری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علائم مرتبط با انسداد روده معمولاً شدیدتر از علائم اصلی است. مرکز تحقیقات سرطان می‌گوید که یکی از علائم آشکار آن، معمولاً درد و دل پیچه است.

مشخصه دل پیچه (قولنج روده)، دردی است که می‌آید و می‌رود، شدت می‌یابد و سپس به تدریج فروکش می‌کند.این درد در بزرگسالان می‌تواند یک بار اتفاق بیفتد یا هفته ها، ماه‌ها یا حتی سال‌ها بعد از دور نخست عود کند.

طبق تحقیقات این مرکز، سایر علائم انسداد روده عبارتند از احساس نفخ و سیری، احساس بیماری، استفراغ با مقادیر زیاد (از جمله بالا آوردن غذای هضم نشده یا مایعات روده) و یبوست (که در عدم خروج گاز و صدای روده خود را نشان می‌شود).

اداره ملی بهداشت انگلیس گزارش داده است که بیش از ۹۰ درصد افراد مبتلا به سرطان روده از یکی از علائم زیر رنج می‌برند:

- تغییر مداوم در عادات روده - حرکات بیشتر روده همراه با مدفوع شل‌تر و گاهی اوقات همراه با درد شکم.

- وجود خون در مدفوع بدون علائم دیگر بواسیر.

درد، ناراحتی یا نفخ شکم همیشه ناشی از خوردن است که گاهی اوقات منجر به کاهش حجم غذا و کاهش وزن می‌شود. چندین مطالعه نشان داده است که خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز و فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرطان روده انسداد روده سرطان روده انسداد روده سبک زندگی پارسی خبر سرطان روده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • رونمایی از برنامه کاربردی خودمراقبتی مبتنی بر تلفن هوشمند برای کنترل آسم در کاشان
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار