Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@02:08:28 GMT

انسداد روده چطور رخ می‌دهد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۲۳۵۲

گاهی بدلیل وجود راه بند های مختلف، جریان رو به جلو و پیشروی محتویات روده متوقف می شود که به این شرایط انسداد روده اطلاق می گردد. آفتاب‌‌نیوز : دکتر سلام نوشت: یک فوق تخصص بیماری های گوارش با اشاره به اینکه انسداد روده می‌تواند در هر سنی از نوزادی تا سالخوردگی، انسان را گریبانگیر کند، هشدار داد: در صورت مشاهده علائمی همچون حالت تهوع، استفراغ مداوم، درد و ورم شکم در اولین فرصت به پزشک مراجعه نموده و از انجام درمان های خودسرانه بپرهیزید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی علی عسگری انسداد روده را یک بیماری ناشایع اما خطرناک عنوان کرد و گفت: گاهی بدلیل وجود راه بند های مختلف، جریان رو به جلو و پیشروی محتویات روده متوقف می شود که به این شرایط انسداد روده اطلاق می گردد.

وی ادامه داد: علل متنوعی ایجادکننده این عارضه در افراد هستند؛ بطوریکه رشد تومورها در روده می تواند موجب بسته شدن مجرای روده ها شود. همچنین بر هم خوردن تنظیم حرکات روده ها و تغییراتی که در غلظت یون های مختلف خون رخ می دهد، ممکن است باعث بروز حالت تنشی در روده ها و در نتیجه انسداد آنها شود.

این استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، درد شکم، حالت تهوع و استفراغ را از جمله علایم انسداد روده دانست و افزود: چنانچه تشخیص و درمان این عارضه طولانی شود، بیمار دچار عدم اجابت مزاج خواهد شد؛ بطوریکه شکم فرد کار نمی کند و هر چه مصرف کند به صورت استفراغ بالا می آورد. به دنبال آن، درد شکم بتدریج تشدید شده و دچار تورم می شود و در صورت ادامه این روند بیمار بطور حتم باید تحت عمل جراحی قرار گیرد. در صورت عدم درمان به موقع و فوری انسداد بوجود آمده در روده ها، ممکن است بیمار دچار پارگی روده شود لذا بهتر است افراد در صورت مشاهده علایم یاد شده در اولین فرصت به پزشک مراجعه نموده و از درمان های خودسرانه بپرهیزند.

علی عسگری تصریح کرد: احتمال بروز چسبندگی در روده ی بیمارانی که به هر دلیلی تحت عمل جراحی قرار گرفته اند، وجود دارد و همین عامل می تواند یکی از دلایل ایجاد انسداد روده در این بیماران تلقی شود. در واقع شایعترین موارد انسداد روده به علت چسبندگی های بوجود آمده از اعمال قبلی در افراد مشاهده می شود.

وی با اشاره به اینکه ابتلا به انسداد روده قابل پیشگیری نیست و ارتباطی به یبوست مزمن در افراد ندارد، اظهار داشت: انسداد روده می‌تواند در هر سنی از نوزادی تا سالخوردگی، انسان را گریبانگیر کند اما در کودکان بیشتر از اختلالات مادرزادی موجود در ساختار روده ها ناشی می شود؛ در اغلب این موارد مجرای روده چسبندگی دارد یا تنگ بوده و یا بطور کل بسته است که در همان روزهای ابتدای تولد، نوزاد دچار استفراغ شده و شکمش ورم می کند و پزشک معالج بوسیله جراحی مشکل چسبندگی روده ها و گرفتگی آنها را حل می کند.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری

به گزارش همشهری آنلاین، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر 849262 منبع: ایسنا برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟